Les plantes bioindicadores - Eina de diagnos del sòl

Les plantes bioindicadores - Eina de diagnos del sòl

Últimas unidades en stock
L0030597
14,00 €
Impuestos incluidos

Una llavor germina perquè troba en el sòl i en el medi les condicions que permetran que la futura planta sobrevisqui. Sota aquesta premisa, Gérard Ducerf, ha pogut estudiar quines són aquestes condicions per relacionar la flora arvense que trobem als camps, amb el tipus de sòl que la sustenta. D’aquesta manera, estudiant la flora es pot conèixer l’estat del sòl.


El fascicle Les plantes bioindicadores. Eina de diagnosi del sòl a partir del que indica la flora arvense, és la traducció al català de l’edició en francès. És una síntesi de les condicions de trencament de la dormició de les principals plantes bioindicadores que es troben en l’agricultura per així conèixer l’estat del sòl.

Els diferents criteris s’exposen en una taula sintètica que permet una lectura ràpida.

Gérard Ducerf, autor d’aquest fascicle, és un reconegut botànic i agricultor que ha desenvolupat el mètode de diagnòstic del sòl a partir del que indiquen les herbes que creixen de forma espontània als cultius.

 

Solo para clientes registrados: al comprar este producto obtendrás 14 bio puntos. Tu cesta de la compra acumulará 14 bio puntos que podrás convertir en un cupón descuento de 0,14 €.


 
1 Artículo
Nuevo

Sea el primero en hacer una consulta sobre este producto!


Consulta sobre el producto

*Campos Requeridos
(Leer)
Enviar

Los clientes que adquirieron este producto también compraron:

Producto agregado a la lista de deseos
Producto agregado para comparar.

Esta web utiliza cookies. Clica el botón de abajo para aceptar la Política de cookies.